Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, кандидати за

...
Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, кандидати за
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира кандидатите си за местните избори в Пловдив

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев, претенденти за районни кметове и общински съветници внесоха в Общинската изборна комисия документите за регистрация на претендентите на партията за кмет на общината, районни кметове и общински съветници.

Кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ и лидер на листата за Общинския съвет е Здравко Димитров.

За кметове на региони доверието на пловдивчани ще изискат още веднъж Георги Стаменов за „ Централен “, Костадин Димитров за „ Тракия “ и Димитър Колев за „ Западен “. За първи път в локалните избори като претендент за кмет на регион „ Източен “ в конкуренцията влиза Иван Стоянов, Костадин Язов – за кмет на регион „ Южен “ и Стоян Алексиев - за кмет на регион „ Северен “.

И на тези локални избори ГЕРБ залага на хора с административен опит и потвърдени експерти в своята област, които със знанията и уменията си могат да дадат доста за Пловдив и за възходящото развиване на нашия град, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на общината инж. Иван Тотев. Той още веднъж акцентира, че задачата е безапелационна победа на ГЕРБ локалните избори в Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР