Областният координатор на ГЕРБ Хасково и водач на листата на

...
Областният координатор на ГЕРБ Хасково и водач на листата на
Коментари Харесай

Добрев: Ако Асен Василев го е страх да дойде на дуела за цената на газа сам, може да вземе Петков

Областният координатор на ГЕРБ Хасково и лидер на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев, дружно с част от претендентите за народни представители, внесе през днешния ден документи за регистрация в РИК Хасково. „ Листата ни е изменена в посока подмладяване. Средната възраст е 40 години. Утвърдените имена са с потвърден опит.

Младите са заредени с възторг, по тази причина съм убеден, че ще реализираме доста добър избирателен резултат. Имаме късмет за трети мандат в Хасковска област “, сподели минути след регистрацията лидерът на листата Делян Добрев. Бившият енергиен министър в държавното управление на ГЕРБ напомни, че към този момент съвсем цяло денонощие чака отговор на отправеното към Асен Василев предизвикателство.

 „ Вчера хвърлих ръкавица към Асен Василев да не си подмятаме числа през медиите, а да създадем един обществен дебат, да направи всеки да направи калкулация за цената на газа. Това предизвикателство не е признато. Днес разбрах, че Асен Василев е споделил, че „ няма какво толкоз да му считаме “. Но аз знам, че има какво да считаме. Ще видите, че са купували газ от „ Газпром “, само че с 28% по-висока цена. Ще потвърдя образно в един подобен дебат по какъв начин „ Промяната “ е ощетявала България със стотици милиони евро сумарно “, изясни Делян Добрев.

„ Ако Асен Василев го е боязън да пристигна на този самобитен двубой самичък, може да вземе със себе си и Кирил Петков. Аз нямам срещу в дуела сред мен и тях да сме двама на един. Съгласен съм и на подобен двубой, с цел да създадем калкулация за въпросните цената от 86 евро от „ Газпром “ и че те са купували на 110 евро “, безапелационен е Делян Добрев. По мотив изказванията на Кирил Петков, че завежда дело против Бойко Борисов за клюка, Делян Добрев съобщи, че съжалява, че делото не е против него. „ Искрено съм изумен за какво делото е против Бойко Борисов в случай, че всички изчисления са мои. Защо Борисов? Защото в случай че делото е против мен и се стигне до правосъдна фаза, тогава ще можем пред съда да потвърдим, че те са ощетявали страната. От това ги е боязън. До колкото разбрах Кирил Петков не си е внесъл държавната такса за делото. Тя е 20 хиляди лв. и Кирил Петков, в случай че не я е внесъл, да бъде най-малко малко мъж да си внесе таксата и да ме включи в делото или да смени Бойко Борисов с Делян Добрев “, акцентира лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР