Областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, кметът на Община Хасково

...
Областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, кметът на Община Хасково
Коментари Харесай

Досегашният кмет на Хасково Станислав Дечев е кандитатът на ГЕРБ за втори мандат

Областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, кметът на Община Хасково и претендент за втори мандат Станислав Дечев и част от кандидате за общински съветници за мандат 2023/2027 внесоха в ОИК Хасково документите за регистрация.

 

„ Станислав Дечев осъществя един извънредно сполучлив мандат и това се вижда. Хасково за първи път в историята си има закрит плувен басейн. Има десетки нови спортни уреди, освежен стадион, прелестен парк на мястото на старите казарми, ремонтирани детски градини и учебни заведения, облагородени междублокови пространства. Успехите в този мандат са забележими за всички. И тъй като Хасково реализира същински триумфи с този екип, ние имаме упоритостта да спечелим на първи тур кметските избори и да увеличим броя на нашите общински съветници. Съставът на листата е подмладен и освежен. Средната възраст на листата за съветници е като възрастта на кмета. Т.е. ГЕРБ има млад кмет и млада листа за съветници. Всеки един от претендентите е потвърден в своята област, човек с неоспорими професионални и персонални качества. Най-големите ни триумфи са идвали, когато имаме мощна листа. Сега тя е по-силна от предходната и имам вяра, че ще реализираме триумф “, съобщи Делян Добрев.

 

„ Благодаря за голямата поддръжка, която имам в ГЕРБ. Благодаря и на сътрудниците и екипа, с който работих до в този момент. В първия мандат съумях да извърша съвсем всичко, за което бях поел ангажимент. Знаете, че беше извънредно сложен мандат. Но ние използвахме и времето на ковид-кризата, когато не можеше да се работи, да разпишем сериозна стратегия, по която ще работим отсега нататък. Кандидатирам се, с цел да завърша всичко, което сме възнамерявали – блоковете, които следва да се санират, Старческия дом, Зоопарка, реновиране на ученическите общежития и други планове. Предстои да създадем и това, което Хасково няма и в никакъв случай не е имал- огромна мултифункционална спортна зала. Вече се работи по нея и тя ще бъде изпълнена “, увери Станислав Дечев.

 

“Кметът на общината работи в екип и във взаимоотношение с Общинския съвет. Затова аз разгадавам на доверието на хората за всичко, което върша и на поддръжката им за това, което възнамерявам да направя “, сподели кметът на Хасково и претендент за втори управнически мандат Станислав Дечев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР