Областният коолдинатор на ГЕРБ за Пловдив Георги Мараджиев, който е

...
Областният коолдинатор на ГЕРБ за Пловдив Георги Мараджиев, който е
Коментари Харесай

Разпитваха повече от два часа кмета на Стамболийски

Областният коолдинатор на ГЕРБ за Пловдив Георги Мараджиев, който е и кмет на Стамболийски, беше близо 2 часа и половина на разпит в икономическа полиция.

Според Министерство на вътрешните работи той е извикан да даде показания по полицейска инспекция за случай от ноември предходната година, когато по време на предизборната акция симпатизанти на ГЕРБ застанаха пред магазин в Ново село, с цел да не позволен служителите на реда да връчат протокол на притежателя, че няма да организира политическа пропаганда.

Според Мараджиев хората тогава са реагирали непринудено и не са били проведени, а разпитите, които се организират в този момент, са за заплашване.

Самият той е подал сигнал против дейностите на икономическа полиция до основния прокурор. От полицията в Пловдив през днешния ден прецизираха, че Георги Мараджиев е разпитван не като политическо лице, а като жител.

" Включен е целият уред на полицията за опорочаване на такива кметове като мен и като регионални координатори и обезсилване на политическата партия. По някакъв метод би трябвало да бъда отхвърлен, с цел да спрат тези победи в Пловдив област на ГЕРБ, това е задачата на цялото занимание. В момента аз по този начин ги намирам нещата, единственото нещо е да покажем силата на Министерство на вътрешните работи и по този метод страхът в хората да продължава да нараства ", съобщи Георги Мараджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР