Областната управа на София най-после е задействала процедурата по поставяне

...
Областната управа на София най-после е задействала процедурата по поставяне
Коментари Харесай

Заграждането на Паметника на съветската армия започна - с жива верига на Мая Манолова

Областната администрация на София най-сетне е задействала процедурата по слагане на ограждения към Паметника на руската войска.

Монтирането им трябваше да се случи още преди месеци по предписание на основния проектант на София след разбор, посочил съществуване на рискови детайли по структурата на монумента.

Това се случва едвам след промяната на служебния кабинет и новото управление на регионалната администрация - и то на фона на стоящия към този момент месец протестен палатков лагер на " Левицата " и напрежението към бавещите се проекти за демонтажа на скулптурите.

Мая Манолова още веднъж се появи на площада пред паметника, до момента в който полицията охраняваше строителните служащи, поставящи оградите - и се опита да им попречи, само че без триумф.

Няма и изключително скупчване на хора макар апелите ѝ за събиране при палатковия лагер, само че за следващ ден Столична дирекция на вътрешните работи и Жандармерията са мобилизирани поради злощастния монумент.

Манолова разгласи, че юристът на партията ѝ щял да напише тъжба против решението на регионалната администрация, с цел да го нападна по правосъден път.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР