Областната дирекция „Земеделие“ в Монтана обяви свободно работно място за

...
Областната дирекция „Земеделие“ в Монтана обяви свободно работно място за
Коментари Харесай

Земеделието в Монтана си търси главен инспектор

Областната дирекция „ Земеделие “ в Монтана разгласи свободно работно място за основен контрольор, научи BulNews.bg. Позицията е обвързвана с аграрното развиване. Работата се състои в присъединяване в осъществяваната от дирекцията активност в сходство със закона за регистрация и надзор на земеделската и горската техника и подзаконовите нормативни актове по използването му.
Кандидатите би трябвало да имат познания в региона на нормативната уредба, обвързвана с активността на регионалната дирекция „ Земеделие”, като познават прецизно законите и нормативните уредби.
Кандидатите би трябвало да имат компетентност „ машинен инженер - земеделска техника и технологии “. Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ бакалавър “ с най-малък професионален опит от най-малко 2 години с IV младши сан. Допълнителните умения и квалификации, които би трябвало да имат мераклиите за поста са – компютърни умения, шофьорска брошура и да дават отговор на изискванията от Закона за държавния чиновник.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като главният размер се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Документи могат да се подават до 8 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР