Областната дирекция на полицията в Кюстендил отново е с нов

...
Областната дирекция на полицията в Кюстендил отново е с нов
Коментари Харесай



Областната дирекция на полицията в Кюстендил отново е с нов началник. Старши комисар Тодор П

Областната дирекция на полицията в Кюстендил още веднъж е с нов шеф. Старши комисар Тодор Петров е новият шеф на ОДМВР – Кюстендил, той е бил назначен  със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев за краткотрайно изпълняващ длъжността.

Това е следващата промяна на заемащ директорския пост в районната дирекция, до момента са заменени четирима за към година, разясняват работещи в системата.

Досегашният директор  комисар Георги Ванев се връща на позицията заместник-директор на ОДМВР, той  беше шеф безусловно три-четири месеца.  Той пожела триумф на ст. комисар Т. Петров, благодари на сътрудниците за положителните резултати в работата и съобщи: „ Продължаваме със същата сила! “

А новият шеф ст. комисар Т. Петров се обърна към чиновниците с думите: „ Разчитам на професионализма ви! “

Петров  е в системата на Министерство на вътрешните работи от 2009 г, и е работил в Столична дирекция на вътрешните работи, Групово дело БОП, в бранш БОП в Кюстендил и Търговско дружество ДАНС – Кюстендил. Роден е през 1984 г, приключил е НВУ – Велико Търново, АМВР – София, и ЮЗУ – Благоевград. 

Смените на директорския пост на полицията  в Кюстендил започнаха преди по-малко от две години, откогато тогавашния министър на вътрешните работи Бойко Рашков в профил ст. комисар Елиан Стамболийски, за който е имало информация, че е взел участие в предизборна среща в заведение в Кюстендил с поканени от Северна Македония, с цел да с обезпечат гласове на хора с двойно поданство. Проверка не потвърди такова присъединяване ан Стамболийски в предизборната акция. Сега той води правосъдни каузи против министерството за отстраняването му.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР