Областната дирекция на МВР в Монтана съобщи какво е състоянието

...
Областната дирекция на МВР в Монтана съобщи какво е състоянието
Коментари Харесай

МВР съобщи в какво състояние са ранените в тежката катастрофа в Монтана вчера /снимки/

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана заяви какво е положението на ранените при вчерашната тежка злополука.
Както организация BulNews заяви, случаят стана малко след 17.30 часа на влизане в Монтана от Враца, на кръстовището на улиците "Александър Стамболийски " и "Димитър Подвързачов ". На метри от Пето учебно заведение се блъснали две коли - "Опел Астра " и "Форд Фокус ". Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че моторът на едната кола е изхвръкнал на най-малко метър от автомобила. Наложи се ламарините на автомобила да бъдат рязани от пожарникари с флекс.
Според очевидци до злополуката се е стигнало поради ръководство с несъобразена скорост и лишаване на преимущество от страна на единия водач. 36-годишната И.Л. от регионалния град управлявала „ Форд Фокус “ и правила ляв завой към центъра на града на зелен светофар, когато е била блъсната от „ Опел Астра “ с трима младежи, който се е движел по „ Александър Стамболийски “. По първична информация водачът на „ Опел “-а Г.И. на 22 години не спрял на червен светофар.
На местопроизшествието дойдоха коли за спешна помощ от МБАЛ "Д-р Стамен Илиев ", която се намира на към 300 метра от кръстовището. Вследствие на ПТП-то е потърпевша дамата лидер на лекия автомобил "Форд Фокус ", която е настанена в ортопедично поделение на локалната болница с данни за счупена пубисна кост. С фрактура на китката на дясната ръка и контузия на левия крайник е и 19-годишно момиче от Монтана, което пътувало в „ Опел “-а. Тя е прегледана и освободена за домашно лекуване. Преминали обзор в болничното заведение без данни за междинна или тежка телесна щета са лидерът и вторият пасажер в „ Опел “-а, който е на 17 години.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР