Областната дирекция на МВР в Монтана е обявила конкурс за

...
Областната дирекция на МВР в Монтана е обявила конкурс за
Коментари Харесай

Полицията в Монтана обяви конкурс за назначаване на 10 служители

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана е оповестила конкурс за назначение на 10 полицейски чиновници, научи организация BulNews.
7 от вакантните длъжности са за служители на реда в Районното ръководство в Лом. Други две работни позиции са в Районното ръководство в Берковица, а 1 младши автоконтрольор се търси в Районното ръководство на Вършец.
Кандидатите за присъединяване в състезанието би трябвало да са дееспособни физически лица, с българско поданство и неосъждани.
Необходимо е искащите да покриват минималните критерии за физическа валидност, както и да дават отговор на медицинските и психични условия за работа в Министерство на вътрешните работи.
За кандидат-катаджиите наложително изискване е да имат удостоверение за ръководство на МПС.
Конкурсната процедура ще се организира в 4 стадия. Първо ще бъде пресяването на кандидатсвалите по документи, след което ще бъде изследвана физическата им валидност. Третата част от подбора ще се състои в психично проучване. Четвъртият стадий ще бъде заключително изявление с кандидатите.
Срокът за кандидатстване е до 9 март.
Всички мераклии да служителските позиции могат да подадат документи в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР