Областната дирекция на МВР в Бургас осъмна с нов директор.

...
Областната дирекция на МВР в Бургас осъмна с нов директор.
Коментари Харесай

Рокади в Бургас, Областната дирекция на МВР с нов шеф

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас осъмна с нов шеф. На мястото на досегашния шеф старши комисар Калоян Калоянов е назначен  Радослав Сотиров, доскорошен шеф на РДГП Драгоман.

 Той бе показан през днешния ден пред управлението на крайморската дирекция от основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов, написа 24 часа.

Досегашният директор  е преназначен на друга служба в Министерство на вътрешните работи. Калоянов благодари за напъните, положените досега от чиновниците на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас, като изрази вярата си, че постигнатите резултати в една от най-тежките и динамично изменящи се регионални дирекции, ще бъдат надградени с нови хрумвания и метод.

Старши комисар Радослав Сотиров е роден на 2 март 1975 год. Завършил е компетентност „ Право ” в Югозападния университет „ Неофит Рилски ” – Благоевград, а на работа в системата на Министерство на вътрешните работи е от 1995 година, като поредно е минал през разнообразни длъжности в Районно ръководство Перник, зам. шеф на РДГП – Смолян, зам. шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, шеф на РДГП Елхово и шеф на РДГП Драгоман.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР