Областна администрация-Монтана обяви конкурс за послание България заслужава. Кампанията е

...
Областна администрация-Монтана обяви конкурс за послание България заслужава. Кампанията е
Коментари Харесай

Областна администрация-Монтана обяви конкурс за послание

Областна администрация-Монтана разгласи конкурс за обръщение " България заслужава ". Кампанията е под патронажа на президента на Република България Румен Радев, а планът ще бъде осъществен напълно с дарения от българи в и отвън страната, както и със съдействието на държавните и локални управляващи.
Националната дарителска акция „ България заслужава! “, за създаване на 111 метров стълб, на който ще се извиси българското национално знаме, започва на 1 ноември.
Пилонът ще бъде инсталиран на Роженските поляни – знак на българщината, историческото и духовното ни завещание. Той ще е най-високият в Европейския съюз, на надморска височина 1430 м. и знамето на България ще се вижда от километри разстояние.
В основата на Пилон „ Рожен “ е планувано монтиране на мраморна плоча, изобразяваща картата на България, където ще бъдат вдълбани двадесет и осем послания от 28-те административни области. Всяко обръщение ще бъде гравирано на мястото на региона от която идва и ще остане за бъдещите генерации.
Областна администрация – Монтана се включва в акцията, като афишира конкурс за обръщение (текст, съдържащ до седем думи), което да бъде гравирано на мястото, което ще заема област Монтана.
Желаещите да вземат участие могат да подават своите оферти в период до 25.01.2023 година на формалната е-поща на Областна администрация-Монтана,, или в Центъра за административно обслужване, гр. Монтана, пл. „ Жеравица “ № 1 ет. 1.
Предложенията следва да бъдат съпроводени с къса информация за автора/авторите (три имена, адрес/ел. адрес и телефонен номер).
Комисия, назначена със заповед на регионалния шеф, ще прегледа постъпилите оферти и ще дефинира посланието за област Монтана, след което ще бъде изпратено в Областна администрация – Смолян, в инструкции период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР