Областна администрация – Русе публикува на интернет страницата си подробна

...
Областна администрация – Русе публикува на интернет страницата си подробна
Коментари Харесай

Популяризират фестивали и празници в област Русе

Областна администрация – Русе разгласява на интернет страницата си подробна информация за фестивалите и празниците в района. Общо 54 събития трансформирали се към този момент в традиция за региона откриха място в самобитната онлайн листовка, която е налична на следния уеб адрес: https://ruse.egov.bg/wps/portal/district-ruse/district/culture/festivals. Тя може да бъде изтеглена в PDF формат. „ Считам, че Русе и районът имат доста огромен туристически капацитет и могат да предложат разнородни благоприятни условия за отмора “, разяснява регионалният шеф Данаил Ковачев. Според него дигитализацията в тази сфера е от значително значение, тъй като в днешно време онлайн ресурсите са главният способ за достъп до настояща информация.

Предстои и правенето на туристически справочник за региона. За неговата подготовка от осемте общини от района до края на месеца се чака подробна информация. Желанието на Областната администрация е в началото създаденият настоящ туристически справочник за Русенско да бъде оповестен в PDF формат и наличен за свободно прилагане на формалната интернет страница на администрацията. На идващ стадий, ще се търси опция както за неговия превод на британски и румънски език, по този начин и за отпечатването и разпространяването му.

Инициативата е по отношение на одобрената Областна тактика за стабилно развиване на туризма в област Русе 2020 – 2030 година и Плана за деяние към нея. Публикуваната информация ще бъде от време на време допълвана и обновена.

Припомняме, че от Областната администрация създадоха и уеб-базиран събитиен календар, наличен на следния адрес: https://teamup.com/ksxza5abw7xt1ecvs8. Той показва настояща информация за събитията в района.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР