Облачно ще е на мнего места в страната времето днес,

...
Облачно ще е на мнего места в страната времето днес,
Коментари Харесай

Облачно време няколко дни, на много места ще вали -

Облачно ще е на мнего места в страната времето през днешния ден, ще има краткротрайни превалявания. 

Ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София към 24 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, в обособени региони ще паднат интензивни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 20°, а на 2000 метра - към 12 градуса.

Над Черноморието преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. На брега термометрите ще се качат до 30°, а измежду вълните от 2-3 бала - до 27 градуса.  

Утре и в четвъртък облачността ще бъде най-вече забележителна, в следобедните часове и до среднощ купесто-дъждовна. На повече места в Южна България, а през първия ден и в североизточните региони, ще бъде с краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Главно преди обяд ще има и слънчеви часове. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°. От петък вероятността за превалявания понижава, а температурите постепенно ще се покачват.

В понеделник ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност след обяд над планините в Западна България, където е допустимо да превали и прегърми. Максималните температури сред 31° и 36 градуси. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР