Облачно и дъждовно ще бъде времето над Пловдив днес. Сутринта

...
Облачно и дъждовно ще бъде времето над Пловдив днес. Сутринта
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще бъде времето в Пловдив днес

Облачно и дъждовно ще бъде времето над Пловдив през днешния ден. Сутринта ще е студено с температури 2-3 градуса. Следобед ще продължи да вали и термометъра няма да демонстрира повече от 4-5 градуса. На моменти е допустимо дъждът да бъде премесен със сняг.

Над страната през идващото денонощие ще остане най-вече облачно. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от сняг или дъжд и сняг; съвсем без превалявания ще остане в крайните северозападни региони. На изток преваляванията ще са от дъжд. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър и по проходите ще има условия за навявания. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, а оптималните: 0°-5°, малко по-високи по Черноморието. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър, по високите елементи вятърът ще е от югоизток. По проходите ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра минус 6°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР