Облачната услуга A1 Cloud PBX представлява съвкупност от софтуерно-базирана телефонна

...
Облачната услуга A1 Cloud PBX представлява съвкупност от софтуерно-базирана телефонна
Коментари Харесай

A1 Cloud PBX дава на бизнесa гъвкавост, мобилност и ефективна комуникация

Облачната услуга A1 Cloud PBX съставлява цялост от софтуерно-базирана телефонна централа, ситуирана в център за данни на А1, IP телефонни апарати от друг клас съгласно условията на потребителя и приложение за диалози от мобилен телефон или компютър. Към услугата бизнес организациите могат да употребяват също и пакетни оферти с включени минути за диалози към разнообразни дестинации, както и апаратура, настройка и поддръжка от страна на инженери на А1.

Чрез използването на A1 Cloud PBX се реализира възстановяване на връзката на фирмите с техните клиенти и сътрудници, както и вътрешно, сред чиновниците. Решението дава съвременна телефонна услуга освен в офиса, само че и при отдалечена и хибридна работна среда.

Услугата съставлява сложно решение за телефония за дребни и междинни предприятия, и за огромни компании и компании, предлагащи Call Center услуги, чиято активност изисква да са непръснато разполагаем на своите клиенти. Така даже и техните чиновници да са мобилни, и да работят отдалечено или в хибриден модел, те ще са разполагаем да отговорят на всички входящи позвънявания.

С потреблението на тази услуга посредством софтуерно-базираната телефонна централа организациите имат по-ефективна телефонна връзка, като за задачата могат да употребяват както стационарни IP основани телефонни апарати, по този начин и мобилните си телефони или десктоп приложение със слушалки. Обажданията могат да се одобряват на най-удобното за потребителя устройство в съответния миг от деня и да се трансферират по-късно на друго устройство. Така няма да има пропуснати позвънявания и всяко входящо повикване ще доближи до подобаващия човек от екипа, или ще бъде поето от негов заместител, с цел да получи бързо и дейно подпомагане.

С Cloud Call Centre функционалностите към A1 Cloud PBX операторите и супервайзорите в контактните центрове разполагат с интерфейс, където се пресъздават всички значими за работата им данни, като чакащите в опашка позвънявания, времето на изчакване, дейните оператори, статистически данни за обработени позвънявания и техния статус. От своя страна, супервайзорите имат опция да слушат диалозите в действително време и да се намесват при нужда.

Услугата дава опция за запис и предпазване на всички телефонни диалози в център за данни на А1 за толкоз време, колкото е належащо, като клиентът може да изтегли тези записи и да ги съхранява в негова среда. Така бизнес организациите реализират сходство с регулаторни условия, както и могат да наблюдават хронологията на връзката с техни клиенти и контрагенти.

Сред функционалностите, които корпоративните клиенти на А1 могат да употребяват с услугата, са ограничение на изходящите позвънявания по разнообразни критерии, автоматизирано гласово меню IVR на няколко равнища, Hunt Groups (които разрешават интелигентно ориентиране на входящите позвънявания към няколко разнообразни потребители), основаване на „ черен “ и „ бял “ лист с телефонни номера, включващи предефинирани неразрешени или позволени за прозвъняване дестинации. Те разполагат също с опция за добиване на статистики за извършените диалози, музика при изчакване, fax-to-mail и доста други, които обезпечават ефикасна връзка и надзор на използването на телефоните.

Инсталацията и конфигурацията на решението се правят от инженери на А1 България, като клиентът има опция да ръководи и следи параметрите на услугата през web-базиран портал на български език. Услугата A1 Cloud PBX е конфигурирана върху сървъри в сертифициран дейта център на А1 с висока степен на сигурност и надеждност. Корпоративните клиенти получават цялостна професионална поддръжка от квалифицирани експерти на А1 за целия интервал на контракта.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР