Облачната платформа с нейните специфични инструменти води до трайно увеличаване

...
Облачната платформа с нейните специфични инструменти води до трайно увеличаване
Коментари Харесай

Salesforce: иновации + плавност = повече клиенти и продажби

Облачната платформа с нейните характерни принадлежности води до трайно увеличение на продажбите, споделиха консуматори от български компании

„ Постарахме се да създадем по този начин, че да водим всеки консуматор по неговото потребителско странствуване “, показа Лина Христосова, маркетинг управител в Омникар (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg)

Съвременни, новаторски и интелигентни технологии и отмереност – това комбиниране води до трайно и солидно увеличение на клиентите и продажбите посредством облачната платформа Salesforce и нейните характерни принадлежности за маркетинг, продажби и обслужване на клиенти.

Тенденцията бе разкрита от потребителите на Salesforce и Некст Консулт през днешния ден в границите на обичайна годишна Salesforce конференция, проведена за шести път от българския сътрудник на CRM снабдител №1 в света.

„ Организирахме 38 маркетингови акции в границите на 9 месеца, свързвайки се с 15 хиляди души ”, описа Лина Христосова, маркетинг управител в Омникар, която от предходната година употребява системата Pardot в маркетинговия си отдел. Потребителите на компанията са характерни – най-често това са инженери, които дават отговор за работата на огромни и комплицирани машини.

„ Нашите консуматори нямаха табиет да си споделят с нас. Отначало получаваха нашите послания, отваряха ги незадълбочено, кликаха рядко. Ние обаче се въоръжихме с самообладание. Постарахме се да създадем по този начин, че да водим всеки консуматор по неговото „ потребителско странствуване “. Забелязахме, че последователно потребителите ни започнаха да ни дават отговор от ден на ден, да ни благодарят, да идват на срещите, на които ги каним. Все по-често ни споделяха, че, да вземем за пример, желаят да се възползват от дадена промоция. Започнаха да ни питат доста неща “, споделя Христосова.

Същевременно платформата е лесна и бърза за потребление. Маркетинг мениджърът на Омникар споделя, че една кампанийна страница се изготвя за не повече от 15 минути.

„ Ако една система е доста известна в своята област, това няма по какъв начин да е инцидентно “, съобщи Димитър Иванов, CEO на Vega Medical (снимка: Мария Малцева / TechNews.bg)

Пак последователно и гладко навлиза Salesforce и в практиката на „ Vega Medical “ – българска компания за медицински произведения. „ Ние предлагаме разнообразни медицински произведения, в това число консумативи за кардиологията: това са неща, които би трябвало да се озоват на мястото на прилагане за час или по-малко; животоспасяващи са ”, описа Димитър Иванов, CEO на компанията. „ Затова за нас е доста значимо да можем да реагираме бързо, навременно “.

Фирмата избира Salesforce поради известността на платформата. Иванов акцентира, че в случай че една система е доста известна в своята област, това няма по какъв начин да е инцидентно. „ Търговският ни отдел последователно стартира да вижда системата като средство, което му оказва помощ за продажбите. Ако даден клиент идва за повторно, ние ще знаем какво е желал първият път; помним какво някой ни е питал преди година “, споделя шефът.
още по тематиката
Първоначално потреблението на Salesforce е умерено, само че с течение на времето се усилва. Днес търговците на Vega работят отвред през телефон, през мобилни устройства – бързо получават утвърждения за покупко-продажби и координират пътувания и други настоящи задания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР