Облачето на Фермата, както се шегуваха Иван и Андрей с

...
Облачето на Фермата, както се шегуваха Иван и Андрей с
Коментари Харесай

Няма край: Премеждията на Лили продължават и след Фермата

" Облачето " на " Фермата ", както се майтапиха Иван и Андрей с Лили, сбъдна фантазията си, само че отново не ѝ се разминаха инциденти по пътя

Лилия Семкова влезе в студио, с цел да запише една от най-личните си досега песни.
Талантливата бесарабска българка съумя да го направи едвам от третия опит. Участничката в осмия сезон на „ Фермата “ още веднъж залага на авторска ария на фолклорна основа, по текст на най-близката си колежка. Към момента Лилия не издава повече детайлности, само че описа за два несполучливи опита да влезе в студио.

„ Когато прочетох текста сълзите сами се стекоха от очите ми, тъй като не чаках толкоз красиви и прочувствени думи. Опитах се да я изпея, само че нещо като че ли ме хващаше за гърлото и не позволяваше да запиша демо, с цел да създадем аранжимента. Уговарях на два пъти студио, само че когато стигах там преценявах, че ежедневните проблеми и въодушевление ми пречат да вложа цялата си душа. Успокоих се и си споделих, че отрицателните страсти не би трябвало да управляват нито моя, нито живота на другите хора. Така третият опит се оказа сполучлив. “, показа Лилия Семкова.

„ Славеят на Фермата “, както я назовават феновете на риалити формата, към този момент е в трескава подготовка за снимане на новата си ария и възнамерява премиерата да е след коледните и новогодишни празници. Преди това, обаче, е подготвила забавна колаборация, която следва да излезе в края на седмицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР