Обкръжението на Лионел Меси се опита да опровергае информациите, че

...
Обкръжението на Лионел Меси се опита да опровергае информациите, че
Коментари Харесай

Близките на Лео Меси: Стига си измисляхте фалшиви новини!

Обкръжението на Лионел Меси се опита да опровергае информациите, че Пари Сен Жермен не желае да задържи аржентинската суперзвезда за идващия сезон. L’Équipe заяви във вторник, че международният първенец се е насочил към изхода на „ Парк де Пренс “. Малко по-късно и RMC Sport удостовери информацията.

Според L’Équipe, една от аргументите за нежеланието на Меси да продължи контракта си с ПСЖ е, че аржентинецът отхвърля да понижи заплатата си. Настоящият му договор изтича в края на сезона.

Късно вечерта във вторник пък трансферният гуру - Фабрицио Романо, заяви, че Меси е получил оферта от саудитския клуб Ал Хилал, който му предлага над 400 милиона евро на година. Желанието на седемкратния притежател на „ Златната топка “ обаче е да остане в Европа, най-малко до Копа Америка през 2024-а година. Италианският публицист прибавя, че договарянията сред Меси и ПСЖ не престават, а също по този начин, че някогашният му клуб – Барселона, чака да разбере обстановката към финансовия феърплей, преди да предприеме каквото и да било.

Говорейки пред Le Parisien, обкръжението на Меси обаче се опита да опровергае всички тези спекулации за бъдещето на звездата.

„ Странно е да се популяризират вести за това, че клубът желае да понижи заплатата на Лео или не желае да удължи контракта му. Не желаеме да участваме в тази дребна игра. Този тип подправени вести не са от изгода за Лео, нито за връзките му с клуба. Но може би някои хора желаят тъкмо това. Няма да вършим обществено изказване, ясно е, че Лео и отборът договарят, само че клубът желае Лео да остане, както неотдавна сподели треньорът (б.р. - Кристоф Галтие). Ето за какво е необичайно да видиш някой да разкрива нещо друго пред пресата. Какъв интерес имат да лъжат? Би било добре да попитаме тези, които го вършат “, споделиха от обкръжението на Меси.

Poker menteur autour de l’avenir de Lionel Messi au PSG: « Quel intérêt ont-ils à mentir? »
➡️
— Le Parisien | PSG (@le_Parisien_PSG)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР