Обитатели на защитена жилищна общност казват, че общинският съвет е

...
Обитатели на защитена жилищна общност казват, че общинският съвет е
Коментари Харесай

Пенсионерите се „чувстват в капан, живеещи в адска дупка“, след като строителите изчезнаха

Обитатели на предпазена жилищна общественост споделят, че общинският съвет е трансформирал дома им в „ адска дупка “, откакто строителите разглобиха основни елементи от вкъщи им единствено до опустошение принадлежности и изчезват преди четири месеца.

Хора, живеещи в общественост над 60-те години в Walwyn Gardens в Бристол, споделят, че домът им е бил „ изхвърлен на отпадък “, до момента в който целият развой е „ провокирал меланхолия и тревога “ у жителите на Апартаменти на Общинския съвет на Бристол.

Миналият месец на жителя на Джеймс Къран беше казано по имейл, че е „ прекратил всички неспешни поправки “, до момента в който вниманието е ориентирано към различен общински блок, Barton House, където жителите неотдавна бяха евакуирани заради за структурни проблеми, открити в постройката.

Ремонтът в Walwyn Gardens стартира преди четири месеца със свалена външна обшивка, съборена обща стая и отстранени пътеки. Оттогава те настояват, че е имало дребен прогрес и жителите споделят, че усещат, че са изоставени.

Джеймс сподели, че уеб сайтът и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР