Обирджията от Варна, който се скри зад маска срещу ковид,

...
Обирджията от Варна, който се скри зад маска срещу ковид,
Коментари Харесай

Обирджията от Варна, скрил се зад маска срещу ковид, задигнал около 140 лева

Обирджията от Варна, който се скри зад маска против коронавирус, отмъкнал към 140 лв., само че охранителни камери са снимали дръзкото посягане. Случаят е от 19 октомври, само че полицията към момента търси причинителя и пусна негова фотография за различаване.

На записа от охранителните камери се вижда по какъв начин въпросният апаш отмъква оборота на магазина и брутално блъска касиерката, която се пробва да му окаже опозиция.

 Варненската полиция е по петите на обирджия с маска против ковид Виж още

" В магазина след 4 часа сутринта влезе клиент, който изиска кисело мляко. Взе си го от витрината, заплати го и излезе, след което заключих вратата. След към 20 минути той се върна още веднъж, взе си мляко и пристигна на касата. В момента, в който тя се отваря автоматизирано, с цел да му върна рестото, той посегна, удари ме и скочи върху металната каса. Опита да ме удари и с част от кантара, само че адреналинът ми беше доста висок и пробвах да му заклещя ръката с чекмеджето на касата. Тогава той още повече озверя, стартира да ме удря, а аз да бутам чекмеджето. Последва замяна на удари. Млад човек, идвал е няколко пъти преди този момент ", споделя потърпевшата касиерка, която пожела да остане анонимна.

Въпреки напъните й мъжът съумява да открадне към 140 лева от касата. Жената натиска паник бутон. На място идват екипи от охранителна компания и от Първо районно управление (на МВР).

" Кадрите са единствено част от един " сериал ", в който участваме от много години. Тези обстановки са всекидневие, допускам и при други сътрудници. Пътеката ни е отъпкана - незабавно осведомяваме полицията и подаваме записи от охранителните камери. От всички случаи до момента, които сме имали, свързани с обири, огромна част от причинителите са познати на полицията и задържането им лишава няколко часа. Сега казусът не е подобен и макар че този човек се вижда добре на камерите, той към момента не е хванат ", описа шефът на веригата магазини.

От полицията молят, в случай че някой разпознава мъжът от фрагментите, да се обади на тел. 112 или в най-близкото полицейско ръководство.

 Снимка: МВР

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР