Обирджии задигнаха метална каса с 40 хил. лв. в София.

...
Обирджии задигнаха метална каса с 40 хил. лв. в София.
Коментари Харесай

Мъже откраднаха каса с 40 000 лева в София

Обирджии отмъкнаха железна каса с 40 хиляди лева в София. Кражбата е осъществена към 22:30 ч. в събота. Мъжете проникват на трети етаж на къща. Същите се придвижват с кола с сложени регистрационни табели от различен автомобил.

При задържането им, те не се подчинили и създали опит да избягат. Автомобилът им е спрян в региона на бул. " Ботевградско шосе " 326. При прекъсването един от тях прави опит да избяга, тичайки по булеварда, само че е арестуван.

Лицата са открити като: П.А. " Отвертката ", прочут, осъждан; Юлиан Г., " Байката ", прочут, осъждан; С. Ч, прочут, осъждан; П. В прочут, неосъждан.

От автомобила са конфискувани, голям брой на брой ръкавици, маски, шапки с козирки, 2 броя мобилни телефони, 2 броя радиостанции, кози крайник, чук, голям брой отвертки, чифт регистрационни табели, железна каса, флекс с голям брой металорежещи дискове, украшения от жълт метал, заяви Нова.

Собственикът на движимостите има сервиз за ГТП до къщата, в която живее и от където е осъществена кражбата. Същият пътува към местопроизшествието, като следва да се направи следствен опит за отваряне на касата. По негови данни тя съдържа към 40 000 лева и юбилейни монети.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР