Обилният снеговалеж затвори пътища и остави без ток села на

...
Обилният снеговалеж затвори пътища и остави без ток села на
Коментари Харесай

Автобус с румънци закъса в Хаинбоаз, всички проходи са в много тежко състояние

Обилният снеговалеж затвори пътища и остави без ток села на разнообразни места в страната. Спряно е придвижването на всички транспортни средства през проходите Хаинбоаз, Троянски и Шипка. За камиони над 12 тона е затворена автомагистрала " Хемус ", както и всички пътища в областите Русе, Търговище, Ямбол и Шумен.

Вижте фотоси

Автобус с румънски туристи е закъсал в Прохода на Републиката, в региона на село Вонеща вода, заяви регионалният шеф във Велико Търново проф. Любомира Попова.

Към мястото пътуват екипи на пожарната и на БЧК, които ще окажат помощ на 40-те пасажери в рейса. В цялата област е неразрешено придвижването на коли над 12 тона, затворен е и пътят Полски Тръмбеш-Свищов и Павел-Совата.

Обилния и влажен сняг, който продължава да вали в Ловешка област прекъсна електропроводи и остави доста обитаеми места без ток. Има и затворени пътища и закъсали тежкотоварни коли.

Заради навявания в Свищовско има няколко обитаеми места без електрозахранване, спешни екипи работят за възобновяване на електричеството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР