Северна Корея: Ким Чен Ун иска власт, за да „сигурно унищожи“ враговете си, докато нарежда рязко увеличаване на производството на ракети

...
обиколи фабрики, произвеждащи тактически ракети, платформи за изстрелване на ракети,
Коментари Харесай

обиколи фабрики, произвеждащи тактически ракети, платформи за изстрелване на ракети, бронирани превозни средства и артилерийски снаряди в петък и събота, каза KCNA .

Изображение: Лидерът инспектира военно превозно средство. Снимка: Централна корейска новинарска агенция/AP Изображение: Г-н Ким казва, че армията се нуждае от „смазваща“ власт. Снимка: Централна корейска новинарска агенция/AP

В ракетна фабрика той призова доставчиците да „увеличат драстично“ капацитета, за да позволят масово производство на ракети за военните части на фронтовата линия, каза KCNA.

The искането за увеличаване на производството на ключови оръжия идва преди американските и съвместните летни военни учения, планирани да започнат след седмица, които г-н Ким вижда като пробив за нахлуване в страната му.

Съюзниците казват те нямат намерение да атакуват Северна Корея.

„Качествените нива на подготовката за война зависят от развитието на производството на боеприпаси и фабриката носи огромна отговорност за ускоряване на подготовката за война на нашите военни“, цитиран е той както каза.

Севернокорейците наредиха да защитят портретите на Ким Чен Ун от буря

Г-н Ким подчерта „много спешната нужда " за "експоненциално увеличаване" на производството на многокалибрени ракети с голям калибър, каза KCNA.

Той каза: "Нашата армия трябва напълно да осигури огромна военна мощ и стабилна готовност да се справи с всяка война по всяко време, така че врагът не смее да използва сила и ще бъде унищожен, ако го направи."

Лидерът проведе огромен военен парад в севернокорейската столица миналия месец, където към него се присъединиха руският министър на отбраната Сергей Шойгу и Китайски официални лица, където Пхенян показа нови ракети, създадени да поразяват цели в САЩ и Южна Корея.

Щракнете, за да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Вашингтон обвини Север Корея доставя на Русия оръжия, включително артилерийски снаряди, ракети и ракети за нахлуването й в Украйна.

Изображение: Г-н Ким посещава военна фабрика в Северна Корея. Снимка: Корейска централна новинарска агенция/AP Изображение: Снимка: Корейска централна новинарска агенция/Ройтерс

Северна Корея и Русия отрекоха всякакви сделки с оръжия.

KCNA отделно заяви в понеделник, че Ким е посетил „поразен от тайфуна области", след като тропическата буря Ханун връхлетя Корейския полуостров миналата седмица, наводнявайки земеделски земи.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР