“Обикновено започваш срещу отбор от по-ниските дивизии, за да намериш

...
“Обикновено започваш срещу отбор от по-ниските дивизии, за да намериш
Коментари Харесай

Тухел се радва, че играчите му се разминали с контузии

“Обикновено започваш против тим от по-ниските дивизии, с цел да намериш ритъма си. За противника ни сезонът към този момент стартира. Те играха физически и трябваше да се приспособяваме. Радвам се, че никой не се травми. На моменти мачът бе на ръба за една контрола, само че беше ок. Адаптирахме се, приехме го и не се изнервихме ”, разяснява Тухел.

Thomas Tuchel says Chelsea will consider vaccination status when making signings | Metro
— Chelsea Addict (@BluesAddictCFC)
Новите попълнения Рахийм Стърлинг и не играха в мача. Те упражняват наедно със съотборниците си, откакто се причислиха към отбора в Съединени американски щати и евентуално ще вземат присъединяване във втората контрола на отбора, която е в сряда против Шарлът. Тухел приказва за привличането на Кулибали: “Той има опит, качества, височина и всичко, което търсим. Това е фантастична облага за нас. Надяваме се, че допустимо най-скоро ще покаже качествата си ”.

Германецът похвали представянето на в контролата. Халфът игра чартърен в предишния сезон, само че се чака този да получи късмет за изява на " Стамфорд Бридж ". " Конър тренира на в действителност високо равнище и можете ясно да видите, че беше вярното решение да го пуснем чартърен. Той направи голяма крачка в развиването си в Кристъл Палас и стана национал на Англия. Беше доста добър мач за него. Сега е значимо да свикне с нашите правила на игра. Да разбере по кое време да се движи и по кое време не, а скоростта му на работа е изключителна ", съобщи Тухел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР