Обикновено в обществото е прието, че жените са тези, които

...
Обикновено в обществото е прието, че жените са тези, които
Коментари Харесай

С какъв тип жени мъжете НЕ искат да правят секс

Обикновено в обществото е признато, че дамите са тези, които имат огромен избор с кого да си легнат, а мъжете се задоволяват с това, което “клъвне ”. В реалност обаче не е по този начин.

Голяма част от мъжете сигурно сортират партньорките си и не се задоволяват с по-малко от това, което считат, че им подхожда. Има няколко вида дами, които отблъскват доста господата.

Ето с кои видове дами мъжете НЕ желаят да вършат секс:
 Скучната
Ами, каквото и да си приказваме, мъжете желаят в леглото си жена, която е буйна, дива и подготвена да опитва. Ако пред себе си имат едно бездушно и неподвижно създание, то евентуално биха могли да ви заменят със секс кукла. Да, звучи жестоко, само че е реалност. Бъдете отворени към горещи игри и ви подсигуряваме, че удоволствието ще е взаимно.
Дърдораната
Сексуалните диалози са си същинско умеене, колкото и елементарно да наподобява да кажеш нещо по време на секс. Неуместните диалози, като да вземем за пример какво да сготвим за вечеря и по този начин нататък, е по-добре да останат за по-късно. Със сигурност и по време на секс мъжът не желае да слуша за проблемите с шефа на работа, за драмата с Мимето от втория етаж или пък за новата ви пъпка на челото.
Мълчаливката
Както да не спирате да говорите е проблем, по този начин и да не издадете гък също е отблъскващо. Мъжът желае да чуе и да усети, че на вас ви е хубаво с него. От изгода ще му бъде да го насочите кое е добре, кое не е, къде обичате да бъдете докосвани и така нататък Правилната връзка е от значително значение.
Изнудвачката
„ Ако не ми купиш нови обувки от мола, няма да върша секс с теб! “ Надяваме се, че в никакъв случай не сте чували това. Сексът никога не би трябвало да се продава, той е взаимно наслаждение, а не стока. Във всеки случай, незабавно щом леглото се трансформира в място за пазарлъци, интимността с тази жена престава да бъде мечтана за мъжа. Защо? Защото и мъжете са хора. И не се интересуват да вършат обич с някой, който в действителност не го желае, а просто разменя секс против облаги.
 Доминантната
В обществото е признато, че ролята на мъжа е преобладаващата и в случай че една жена е пъклен пренадъхана, нещата може да се объркат. Разбира се има обстановки, в които господата обичат дамата да поеме самодейността и по този метод да усетят нейното откровено предпочитание, само че е значимо да се усети по кое време е подобаващият миг. Ако едвам се познавате и вие му скочите на врата, има възможност да изглеждате луди или обезверени, по тази причина оставете нещата да се случват естествено.
Страдащата по някогашния
Нали не си мислите, че като плачете за някогашния си и разказвате какъв брой прелестен секс сте правили с него, ще привлечете някой мъж? Тотално забравете за това да говорите за любовния си живот в предишното, в случай че желаете да имате триумф в сегашното. Вместо това подхванете неглижиращи тематики, с които да извършите атмосферата лека и приятна. Това ще накара мъжа да се усеща спокоен и ще ви желае в леглото си.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР