Обикновено спомените около 8-ми декември са мъгливи заради количествата алкохол,

...
Обикновено спомените около 8-ми декември са мъгливи заради количествата алкохол,
Коментари Харесай

Спомени от един пандемичен 8-ми декември: Кога има имен ден Нептун?

Обикновено спомените към 8-ми декември са мъгливи поради количествата алкохол, употребявани на глава от популацията до 25 години. Обикновено са свързани и с малко по-различни истории от актуалната. 2021 година обаче беше пандемична, а тогава нищо не се случваше както по принцип се случва. 

Споменът по отношение на ограниченията против разпространяване на вируса в този съответен ден към този момент не е напълно явен, заради очевидната причина, че не е изключително свеж. Фактът обаче, че трите дами - студентки, честваха студентския празник посредстом софтуерните благоприятни условия на актуалния свят (разбирайте, видеоразговаряха в някоя платформа), демонстрира, че евентуално са били възпрепятствани да изпият по два-три литра вино в заведение. 

И по този начин, към 21:00, а може би 22:00, а може би преди този момент - 20:00 часа (времето и пространството по време на пандемията бяха относителни), някъде в коридорите на Българската православна черква позвъня телефон. Женски глас попита от слушалката: “Прощавайте, мъчи ни един въпрос - по кое време има имен ден Нептун? ”. Отговор - най-малко изчерпателен, не последва. Последва препращане към локалните свещеници, които биха могли да им дадат отговор.

Нептун, става известно, е действителен човек, брат на другарка, която пък е другарка на една от трите събрали се приятелки. Дълга верига. И, става известно, този Нептун не знае по кое време чества имен ден. В тъкмо този 8-ми декември на 2021 година трите студентки стигнаха до заключението, че логиката е да е на Никулден. 

И по този начин, две години по-късно трите студентски към този момент не са студентки, само че пък към момента питат - по кое време чества имен ден Нептун? 

 

А също честитят празника на всички студенти!

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР