Обикновено се опитвам да запазя добрия тон в коментарите си,

...
Обикновено се опитвам да запазя добрия тон в коментарите си,
Коментари Харесай

Който плаши хората с решетки, може сам да се озове зад тях, мошеник министър Кацаров

Обикновено се пробвам да запазя положителния звук в мненията си, само че този път ще направя изключение. Защото пиша коментар за един изменник, за един шарлатанин, който кацна на министерско кресло.

Българското здравно ведомство от дълго време е знак на здравеПОГАЗване, а не на опазване на здравето. Това се отнася в цялостна степен и за комерсиалните сдружения, неизвестно за какво наричани лечебни заведения. Като се стартира от източените здравни пътеки, откровеното изнудване на пациенти за пари и се стигне до цялостната система от служители, сякаш положили в миналото Хипократова клетва.

Стигна се до такава степен, че с днешна дата от това министерство, на която момиче стои зад решетки с надпис " неимунизиран ". На друга снимка под нея е показана фотография на забавляващи се хора в заведение. На фона на действително в действителност значително умряли хора, тази картинка е безспорна подигравка. С паметта на умрелите и с живите, които съществуваме в система на ограничавания, разделяне и тотална душевна алиенация.

Ще се запитате за какво атакувам персонално Кацаров и подопечните му? Причината е, че те дадоха поръчка да бъдат опция. Да сменят модела, морала, метода на действие на системата. Това се отнася в цялостна степен и за отношението му към коронакризата. В началото Кацаров беше неприкрит песимист на ограничаващите ограничения и беше измежду хората, които сложиха под въпрос.

Той персонално че болничните заведения не разполагат с задоволително огромна леглова база, с цел да одобряват напор на заболели от ковид и го направи с съответни числа!

Кацаров беше индивидът, който персонално направи изявление с Председателят на Българската асоциация по патология Стоян Алексов, който изнесе пред българската публика заключението на патолози от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания, че коронавирусът не е гибелен и. Това дава отговор и на данните от последния отчет на Италианския върховен здравен институт (ISS), единствено 2,9% от 130 468 смъртни случаи, публично приписвани на COVID-19 от февруари 2020 година, в действителност се дължат на ковид.



Кацаров се трансформира в гласа на тези, които желаеха независимост от ограничаващите ограничения. Той беше доста деликатен и в изявленията си във връзка с имунизациите против ковид. Обясняваше, че. Също по този начин, че у нас няма изясненост какъв брой хора са преболедували COVID-19 и надлежно не е належащо да са имунизират, защото огромна част от популацията не е тествано.

След като стана министър обаче внезапно обърна плочата. Одобри зелени документи, които са откровена дискриминация. Започна да изяснява, че. Честно казано нямам доверие, че Кацаров е получил някаква невероятна информация, с която е претърпял когнитивен дисонанс в визиите си, незабавно щом е станал министър. В обществото постоянно се приказва, че е " бил натиснат от горната страна ". Каквото и да значи това обаче, Стойчо Кацаров изгледа постанова ограничения, в които самият той не има вяра. А това го прави шарлатанин и изменник към тези, които му имаха вяра.

Можете да разгледате уеб страницата, с който се занимаваше шарлатанин министъра. Ако преди там имаше извънредно сериозни публикации, в този момент той е трансфорат в рекламна брошурка за имунизация и поле за изява на математици, подвизаващи се в амплоато на лекари. Нали знаете, неуважаеми господин министър, че който нож вади - от нож умира. И който плаши хората с решетки, може един ден самичък да се озове зад тях?

Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР