Обикновено психолозите съветват мъжете да се вслушват в това, което

...
Обикновено психолозите съветват мъжете да се вслушват в това, което
Коментари Харесай

Три ситуации, в които мъжът не трябва да слуша жена си

Обикновено психолозите поучават мъжете да се вслушват в това, което приказва дамата до тях, тъй като нейните страсти и стремежи, могат да вдъхновят мъжа и да дадат позитивна тенденция на живота му. Да пропущат около ушите си думите ѝ значи да пренебрегват източника на ентусиазъм.
 Състрадателност, доброволчество и най-привлекателното качество на мъжете
Най-привлекателното качество на мъжете

Не е външният тип или възприятието за комизъм

Често обаче, изключително когато страстите надвиват, мъжете могат да изгубят мозъка си и да вършат всичко, с цел да угодят на дамата до себе си.

Има обстановки, когато не би трябвало да го вършат. Да забележим кои са те съгласно психолога Павел Домрачев, създател на блога " Мужская логика на психиката ".

Когато това опонира на разпоредбите на мъжа

Всеки мъж би трябвало да има свои правила и правила. Те са неговата опора, те го построяват като персона, те са източник на самоуважение. Хората, които имат правила и ги отстояват, са уважавани от всички и постоянно реализират задачите си.

Ако обичаното момиче / приятелка/ жена желае да ги промени, не би трябвало да я слушат. Дали ще ги кара, за тяхно положително, несъмнено, да не оказват помощ на другар, тъй като имат по-важни задания, да създадат безценен ремонт, който не могат да платят, да изтеглят заем, с цел да отидат на отмора... В подобен случай би трябвало благожелателно, само че твърдо да кажат свое решение и да отговорят с отвод. Нарушаването на личните му правила, ще разклати стабилността на мъжа, а и коя жена почита мъж, който самичък не почита правилата си.

Когато решението е взето
 Снимка 499783

Няма нищо по-лошо от съмняващ се в себе си и клонящ от една на друга страна мъж. Ако мъжът е твърдо решен, че купува автомобил или че отпускът не е в този момент, а след 3 месеца - не би трябвало да слуша никого. Чуденето единствено ще усложни обстановката, тъй като цялата сила ще отиде не за придвижване напред, а в размишления. Понякога взетото решение, даже и да не е най-хубавото, е по-добро невзетото. Освен това, дамата първа ще усети слабостта на мъжа, а това е последното нещо, което тя чака от него.

Когато има нараснал риск за здравето или живота

Тук всичко е ясно. В случаите, когато мъжът кара, когато двойката се прибира пешком през нощта, а наоколо има подозрителни персони, или пък по време на спор. Мъжът би трябвало да бъде оптимално концентриран и съсредоточен. В такава обстановка не би трябвало да слуша жена си. Много дами се пробват да се намесят в кавгата или да дават препоръки по време на шофиране. Не тъй като знаят повече, а тъй като се опасяват и желаят да управляват нещата. За страдание, от това нещата не стават по-добре. В обстановките с нараснал риск решенията се взимат от един човек, и то бързо. Ако мъжът е виновен, той би трябвало да направи това.

Това не значи, че мъжете би трябвало следват правилото " изслушайте жена си и направете всичко наопаки ", споделя Павел Домрачев. Той доста от дълго време е стар и не работи.
 Мъжете, дамите и за какво е безсмислено да се спори с нежния пол
Защо е безсмислено да се спори с жена

1:0 за дамите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР