Обикновено професионалните тенисисти използват периода между Уимбълдън и началото на

...
Обикновено професионалните тенисисти използват периода между Уимбълдън и началото на
Коментари Харесай

Заветното да: Сребърна медалистка и финалистка от Шлема мина под венчилото!

Обикновено професионалните тенисисти употребяват интервала сред Уимбълдън и началото на сезона на хард в Съединени американски щати да се отдадат на заслужена отмора и да прекарат време с най-близките си хора. Това обаче е и времето, в което тенис сватбите изобилстват, доказателство за което можем да посочим миналогодишната женитба на Елина Свитолина и Гаел Монфис, както и тази на Дария Гаврилова и Люк Савил.

Традицията бе продължена и през този сезон, защото преди два дни под венчилото мина и Маркета Вондроушова, която се омъжи за своя дълготраен другар и избраник Щепан Симек. Церемонията се състоя в първокласния хотел Chateau Mcely в Чехия, като на нея участваха родственици и най-близките другари на младоженците, в това число Каролина Плишкова, Тереза Мартинцова и Кейти Боултър.

Паметното събитие за новото семейство Симкови идва, откакто чехкинята бе принудена да пропусне шампионатите през последните три месеца, защото се наложи да претърпи интервенция на китката. В момента Вондроушова заема 49-ата позиция в международната класация, което е надалеч от върховото ѝ класиране - №14, реализирано през 2019 година, когато доближава до конфликта за трофея на Ролан Гарос, само че отстъпва на Ашли Барти. Госпожа Симкова може да се похвали още и със завоюването на сребърен орден от Олимпийските игри в Токио през предходната година, когато позволи проваляне от Белинда Бенчич в борбата за златото.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР