Обикновено когото си хапваме, се притесняваме, че трупаме мазнини. Съществуват

...
Обикновено когото си хапваме, се притесняваме, че трупаме мазнини. Съществуват
Коментари Харесай

8 храни, които изгарят мазнините

Обикновено който си хапваме, се тормозим, че трупаме мазнини. Съществуват обаче храни, които топят мазнините, като оказват помощ на организма да ги изгори по-бързо. Вижте кои 8 храни изгарят мазнините.
Процесът на мелене на храната изисква сила и надлежно гори калории. Според това какво сме изяли зависи и какъв брой калории се изразходват за храносмилането. Работата на стомаха стартира към 30-40 минути, откакто е поета храната, само че трае друго време и би трябвало друго количество „ гориво " за другите типове артикули. Например организмът ни изразходва до 25% повече сила за преработката на белтъчини, в сравнение с за въглехидрати. Някои храни дори генерират „ негативни калории " - „ хабят " повече калории за смилането и усвояването им, в сравнение с се съдържат в самите тях. Точно те оказват помощ за изгарянето на мазнините.

Представяме ви осем най-хубави храни,които изгарят мазнини:

ВАЖНО: По опция употребявайте по-малко добавки към менюто си (разтопено масло, захар, пикантни дресинги), тъй като може да стопират резултата на храните, които топят мазнините.

Не всички подправки обаче са „ противопоказни " - канелата е измежду изключенията.

Например, в случай че хапнете за десерт 1/4 ч. л. канела, смесена с 1 кисело мляко, ще намалите захарта в организма си и по този метод ще се предпазите от образуването на мастни натрупвания, както и от нараснало кръвно налягане.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР