Обикновено, когато се пита къде е Зоната, възникват много интересни

...
Обикновено, когато се пита къде е Зоната, възникват много интересни
Коментари Харесай

Марияна Анастасова: Зоната е състояние, при което всички системи и органи работят по оптимален начин

Обикновено, когато се пита къде е Зоната, пораждат доста забавни обърквания, тъй като хората мислят, че това е някакво пространство, нещо, което е разположено някъде. Всъщност Зоната е метаболитно положение на тялото. Това е положение, в което всички системи и органи, можем самоуверено да кажем, работят по най-благоприятен метод. Това заяви Марияна Анастасова – публицист, публицист, преподавател, основател на Академия " Познанието ", създател на курсове и семинари за личностно развиване, в изявление за предаването " Здравето на фокус " на Радио " Фокус " .  

" Добрата вест е, че това положение не е нещо измислено, то е изцяло действително постижимо ", сподели още експертът.

Тя изясни, че Зоната е способ, който е бил и продължава да бъде обект на голям брой научни проучвания, точно заради тази причина човек би могъл да се довери на този метод, в случай че желае да реализиране по-балансиран метод на хранене: " Зоната в действителност е резултат на дългогодишни изследвания, дългогодишна научна активност, зад която стои научна процедура ". 

По думите ѝ човек се усеща извънредно добре, когато се намира в Зоната: " Ти се чувстваш прелестно. Човек внезапно схваща с какъв голям капацитет енергиен разполага по предписание и по принцип, само че този капацитет е бил насочван към действия, които са го ограбвали ". 

Специалистът сподели още, че Зоната не е просто диета за събаряне на килограми, самият способ не включва изключването на цели групи храни, както в множеството. 

" Зоната не е единствено събаряне на килограми, тя даже не е единствено хранене и храна, въпреки че за нея се приказва като за диета. Има диети, които изключват цели групи храни или избрани храни. В този смисъл Зоната не може да бъде отнесена към сходен вид асоциации, никога ", сподели Анастасова.

Тя изясни, че самият метод на Зоната позоволява на човек да се храни до 5 пъти дневно: " В Зоната в действителност има 4 хранения, а те могат да бъдат и 5, защото има и едно вечерно хранене малко преди сън. След 18.00 часа ще си вечерял и преди да си легнеш отново можеш да си хапнеш ".

Анастасова е безапелационна, че това не пречи за свалянето на килограми - " Хората се основава невронна връзка, че повече храна значи напълняване, значи качване на килограми. Това е точно поради тези легенди, които сме възприели от нашето обграждане в едно по-друго време. Но в този момент е време да преразгледаме всички тези легенди, всички тези вярвания, които са ни довели до там, докъдето сме ". 

РОСИЦА АНГЕЛОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР