Обикновено аналният секс се практикува в много популярната кучешка поза.

...
Обикновено аналният секс се практикува в много популярната кучешка поза.
Коментари Харесай

Палави ласки: Седем мръсни пози за анален секс

Обикновено аналният секс се практикува в доста известната кучешка поза. В реалност обаче има много благоприятни условия по какъв начин да го практикувате, с цел да си доставите взаимно наслаждение.
Всички тези способи се разграничават по дълбочина на навлизане и ъгъл.
Имаме няколко страхотни оферти по какъв начин да разнообразите аналните си интимни прекарвания в леглото. За задачата ще ви покажем няколко пози, част от които са за начинаещи, а други за същинските виртуози в спалнята.

Господар
Това е отлична поза за всички лентяи. Тя е доста лесна за осъществяване както за мъжа, по този начин и за дамата. С тази поза напълно елементарно можете да контролирате дълбочината на навлизане.

Титан
За задачата ви е нужна стена, по този начин нещата биха станали много по-лесни. Нека дамата да се облегне на нея, заставайки с тил към половинката си. Предимството на тази поза е, че телата ви са доста близо едно до друго, а това в допълнение възбужда всеки участник и основава по-голямо чувство за фамилиарност. Мъжът може да си играе с клитора на партньорката си. Важно е да отбележим, че тази поза е съвършена за хора, които нямат изключително огромна разлика в растежа.

Малко кученце
За задачата просто би трябвало да застанете на колене върху леглото, само че вместо да се облягате на лакти, както при общоприетата кучешка поза, то просто да опрете гърдите си в матрака. Тогава ще се отпуснете по-лесно.

Ездачката
Няма нищо ново от превръщането на една общоприета поза за вагинален секс, в поза за анален. Не забравяйте обаче да сте деликатни. Ъгълът на придвижванията е доста по-различен и е добре първо да свикнете с него. Не експериментирайте с такава поза, в случай че ще вършиме анален секс за първи път. Иначе „ Ездачката” е подобаваща за всички дами, на които им харесва да управляват нещата. За задачата обаче би трябвало да сте съвършено осведомени с тялото си. С две думи, в случай че сте уверени в себе си – то оседлайте половинката. Ако нямате опит в аналните милувки, насочете се към други пози.

Страничка
Тази поза е нещо хибридно сред „ лyжика” и „ кучешката”. Много е комфортна. За нея лежите частично на страни, само че опората в действителност е върху коляното ви. Лакътът също е на леглото. Добре е сътрудникът ви да влезе откъм гърба, до момента в който гали с ръка клитора ви.

С крайници към небесата
Нека бъдем почтени още от началото – тази поза е подобаваща единствено за най-опитните. В нея членът влиза доста надълбоко, също така не на всички дами позата „ леко отворена книга” им подхожда. Все отново, в случай че решите да опитате в тази позиция ще бъдете възнаградени.

Довери ми се
Това е поредна разновидност на кучешката. При нея стоите на краката си, само че пред вас би трябвало да имате нещо, на което да се облегнете. Тази поза е за хора, които си имат цялостно доверие. Дамите могат да направляват половинката си единствено с глас, останалото зависи от мъжа. Проникването ще е много надълбоко./jenata.blitz.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР