Обидих се и аз от изказването на Азис! Това са

...
Обидих се и аз от изказването на Азис! Това са
Коментари Харесай

Фънки след скандала с Азис: Аз расист? Това са идиотщини!

 " Обидих се и аз от изявлението на Азис! Това са идиотщини, нелепости! Просто показах по някакъв метод мнението си! И изобщо той знае ли какво значи думата расист? Боже мой, аз расист?! Това е цялостна нелепост! "

Това споделя пред Димитър Ковачев-Фънки за абсурда който спретнаха с краля на чалгата Азис в предаването " Като две капки вода “. По време на осъществяването на Рафи, който имитираше тъкмо Азис, Фънки който е жури във формата стана и си потегли.

" Да излезеш демонстративно от шоуто, като че ли се гнусиш от моя облик, който направи Рафи, беше расистко държание. " с тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването.

" Имам задоволително интелектуален багаж, с цел да знам какво и по кое време да кажа “, отговори му Фънки. Двамата музиканти се скараха онлайн в музикалното шоу, нещо, което се случва за първи път, макар че откогато Фънки е в журито на предаването непрестанно демонстрира своето " нехаресване “ към чалгата.

След края на осъществяването на Рафи, който се оправи доста добре със задачата си, когато пристигна време журито да разяснява представянето на Рафи, Фънки напусна мястото си и изясни, че отива за вода, с цел да не каже нещо неприятно. Изгледа мненията на Хилда и Вергов от дъното на залата и когато чу възторга им за осъществяването на рафи попита: “Вие глухи ли сте, не виждате ли? “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР