Обиди и заплахи огласиха Спешното отделение в Шумен във вчерашния

...
Обиди и заплахи огласиха Спешното отделение в Шумен във вчерашния
Коментари Харесай

78-годишният пациент, размахвал пистолет в Спешното, бил с болки в ръката

Обиди и закани огласиха Спешното поделение в Шумен във вчерашния ден. Стигна се до такава степен, че изнервил се от дългото очакване за обзор пациент извади газов револвер. 

" Оръжието изглеждаше много същинско, което провокира в мен немалка страст, в този момент боязън, терзание, не мога да опиша какво е било, не е прелестно несъмнено, изключително когато е несправедливо. За първи път ми се случва да ми се вади револвер. Агресията е нещо всекидневно в Спешното поделение за мое голямо страдание, макар че всеки от нас дава всичко от себе си, с цел да помогне ", описа доктор Петър Колев пред Bulgaria ON AIR.

78-годишният пациент бил с недоволства от болка в ръката. Проявил експанзия след 35 минути в Спешното поделение - време за което му била направена рентгенова фотография, само че резултатът от проучването не бил подготвен. 

" Всички търсещи помощ са в Спешното поделение. Някои от тях са незабавни, огромна част при тях не се касае за незабавно положение, но те се преценят като незабавни и по тази причина постоянно стават такива кавги. Всеки бърза да бъде обслужен, въпреки че ние постоянно вършим триаж ", акцентира шефът на МБАЛ Шумен доктор Димитър Костов.

78-годишният мъж е арестуван, а газовият револвер, който размахал в Спешното поделение, е конфискуван.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР