Обидена от поведението на колеги на Стефан Данаилов е Ирен

...
Обидена от поведението на колеги на Стефан Данаилов е Ирен
Коментари Харесай

Скандал на гроба на Ламбо

Обидена от държанието на сътрудници на Стефан Данаилов е Ирен Кривошиева. Актрисата и майка на единствения наследник на Ламбо призна, че преди месец изпаднала в неприятна обстановка точно на гроба на починалия артист. Кривошиева се грижи постоянно за безконечния му дом и го посещава, с цел да поддържа пространството и да възпламенява свещ в негова памет, даже и без да е Задушница или годишнина от кончината на Данаилов.

При последното си посещаване преди към месец Ирен срещнала на гроба на Ламбо две негови колежки, чиито имена не желала да оповестява обществено. Щом я видели, че идва, двете дами си събрали нещата, подминали я демонстративно и си тръгнали, без да ѝ кажат даже думичка. Актрисите се престорили, че не познават колежката си, а тя се почувствала огорчена и ядосана. „ Бяха запалили цигара на гроба му, тъй като той беше пушач. Синът ни Влади споделя, че цигарите го убиха. Аз я взех, скъсах я и я изхвърлих “, споделя още за случката Кривошиева.

Именно тя и Владимир Данаилов се погрижиха да изпълнят и последното предпочитание на Ламбо предходната есен. Влади постави златен кръст на паметника на татко си на Боянските гробища. Красиво направеното разпятие било по поръчка и направата му лишила много време, по тази причина било готово чак за третата годишнина от кончината на Мастера. „ Когато татко ми стартира да боледува, с него непрестанно говорехме за вярата човешка, за Бог, за просветлението. Не знам дали нашият диалог му повлия, или в действителност той постоянно е бил набожен човек и рядко е приказвал с хората на тази тематика. Именно това ме накара да сложа кръста на паметника му. Това беше последното му предпочитание “, споделя синът на Ламбо.

На 27 ноември тази година ще се навършат 4 години без Стефан Данаилов, само че Влади надали ще може да се прибере в България, с цел да го уважи на гроба му. За последно той бе у нас през май, само че защото към този момент работи като доктор в американска болница и програмата му е извънредно натоварена, не можел да си разреши да прекоси Океана когато и да е. „ Кара по три седмици единствено нощни смени, доста работи “, споделя Кривошиева. Точно в памет на популярния си татко Влади избра да следва и приключи медицина, а към днешна дата към този момент е сполучлив лекар в Щатите.

При всяко идване в родината той наложително се отбива на гроба на татко си. Приживе Стефан Данаилов бе оставил огромна сума пари, планувана, с цел да му създадат околните му монумент. Той е заровен при брачната половинка си Мария Данаилова – Мери, а общото им гробно място е авансово с 28 хиляди лв. за 100 години напред отново от самия Ламбо.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР