Обичай жена си, целувай всичко, покривайки всеки сантиметър, от пръстите

...
Обичай жена си, целувай всичко, покривайки всеки сантиметър, от пръстите
Коментари Харесай

Съветът на един баща към неговия син

Обичай жена си, целувай всичко, покривайки всеки сантиметър, от пръстите до краищата на косата... Една жена желае да бъде обичана.....

Тя. Само ТЯ, тъй като ти направи своя избор по пътя си, минавайки през хиляди възхитителни гледки, които не направиха усещане. Тя е твоя ангел, пазете се и запазете чудото, наречено обич.

Тя е твоята наслада и горест, усети нейния темп, усети нейната деликатност, докосни се до нейната наслада. Знай, че ТЯ те обича, подобен, какъвто си. Не се смей на дребните й недостатъци - не я наранявай. Всяка жена има свои странни и заболели места - уважавай това пространство.

Прегръщай жена си допустимо най-често. Тя постоянно би трябвало да усеща топлината ти, любовта ти, мъжката упора. Нека бъде жена, тъкмо каквото е природата й, дано бъде, като самата природа - прочувствена, капризна, бодлива.

Остави я да бъде свободна, само че в ръцете ти.

Само с помощта на обичаната жена можеш да се почувстваш същински мъж. Тя е тази, която те прави подобен. Тя е раздразнителна, като дете - покажи ѝ съвестност и зрялост, до момента в който я успокояваш.

Най-важното- Бъди ЛОЯЛЕН- без почтеност всичко губи смисъл.

Направи я слаба и й покажи в действителност, че си същински мъж в връзките ви...

.....Защото ще си съумял в живота, в случай че след години погледнеш обратно и си кажеш: “Ей, с тази жена постигнахме всичко заедно”...всичко останало е прахуляк...

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР