Обичате ли конете? Те не само са изключително верни на

...
Обичате ли конете? Те не само са изключително верни на
Коментари Харесай

Красота! Насладете се от перфектно композираното видео на изумителното изящество в движенията на фризийските коне (ВИДЕО)

Обичате ли конете? Те освен са извънредно правилни на индивида, един път признали неговото господство, само че се имат вродената „ заложба “ да се придвижват впечатляващо грациозно и когато са „ в концерн “, и „ в галоп “, и изключително, в случай че са били приучавани да извършват серия от специфични стъпки по време на надпревари или на цирковата сцена. Всяка порода коне има своите особености и самобитна хубост. И въпреки всичко, приоритет следва да се признае на породата „ фризийски коне “, които са извънредно красиви с черната си багра и дългите, бухнали опашки!

При това елементарно се приучават да вземат участие в осъществяването на най-разнородни действия – виж видеото. Галопират с ездач или теглейки двуколки или каляски, вземат участие в надпревари и циркови номера, в състезания за най-красиви коне и други. И на всички места демонстрират вроденото им великолепие в държанието и безподобен финес в придвижванията! Може да им се възхищавате с часове, а общуването с тях е извънредно прелестно! Особено наслаждение ще ви достави да яздите такива прелестни коне!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР