Обичате ли класическите филми и спокойните вечери за срещи? Искате

...
Обичате ли класическите филми и спокойните вечери за срещи? Искате
Коментари Харесай

Лесни начини да украсите дома си за романтична вечеря с малък бюджет

Обичате ли класическите филми и спокойните вечери за срещи? Искате ли да прекарате тези уютни сантиментални вечери, отдадени на обичания човек вкъщи, вместо да се разхождате? Но не знаете по какъв начин да освежите дома си за това прекарване, защото разполагате с по-малък бюджет.

Е, тук ви предлагаме супер елементарни и налични хрумвания за сантиментална вечеря, които ще основат невероятна атмосфера в дома ви. С обичания ви човек ще се чувствате доста добре и уютно. Лесно е, просто би трябвало да вложите малко хрумвания.

Ето по какъв начин да декорирате дома си за специфична вечер за чувствено бягство и сантиментално усамотение с дребен бюджет:

Запалете свещи

Запалването на няколко свещи е един от най-простите способи да създадете приятна конюнктура. Същевременно с това предизвиквате сантиментални усеща. Не забравяйте да покриете цялата стая със свещи с разнообразни форми и размери. Така ще извършите мястото очарователно и прелестно за вечерна среща. Можете да употребявате един цвят за класическо нежно допиране. Ако това не ви стига, може да създадете подправена вселена, с цел да извършите атмосферата напълно звездна и магическа. Залепете няколко светещи стикера върху тавана, които да светят, когато изгасите лампите. Те са супер евтини, сладки и елементарно налични на пазара. За да реализирате тази концепция обаче, би трябвало да бъдете доста деликатни. Запалените свещи би трябвало да бъда следени, с цел да не станат причина за пожар. Внимавайте върху какви повърхности ги поставяте.

Направете комфортно място на меката мебел

Уютният ъгъл с всички приказни светлини, меки възглавници, играчки във формата на сърце и сладки килими също се реализира с дребен бюджет. Това местенце може да направи чудеса като нищо друго. Изберете тъмни нюанси, с цел да добавите интензивна дълбочина към сантименталната конюнктура. Добавете няколко огледала, с цел да подпомогнете образното чувство. Освен това може да заснемете красиви фотоси. Нанизи от приказни лампи могат да бъдат добавени към стените или по таваните. Така ще извършите вашето любовно кътче уютно и сантиментално. Диванът може да се окаже обичаното ви място за сходни преживявания.

Ароматерапия за покачване на настроението

Нуждаете се от сантиментален подтик? Е, силата на ароматите е всичко, от което се нуждаете, с цел да извършите разликата. Някои аромати доближават до нервите ви по-бързо, устоят по-дълго и вярно ви основават сантиментално въодушевление. Системата на либидото е тази част от мозъка, която е обвързвана с нашите страсти. Обонянието е директно обвързвано с тази система. Включете някои аромати-афродизиаци, с цел да успокоите нервите и мозъка си. Същевременно по този начин ободрявате сетивата си, с цел да изпитате обич. Роза, сандалово дърво и ванилия са най-типичните вълшебен еликсири, въплъщаващи обичайна романтика. Това ще ви предразположи още повече за прелестна вечер вкъщи.

Кът за сядане за уютно чувство

Ако подреждането на меката мебел ви се коства нормално, може да си извършите и комфортен ъгъл за сядане. Изискана вечеря с обичаните ви ястия, виновност и шампанско имитира неспокойствие и романтика. Сладките пердета с ресни освен ще наподобяват симпатични, само че и ще прибавят нотка причудливост към вашия фон освен това с дребен бюджет. Дори елементарен сатен или бяло може да създадат чудеса. Уверете се, че сте заложили на пастелни цветове даже в завесите, с цел да допълните тънко цялостния фон. Можете даже добавите в това кътче красиви цветя, изкуствена трева и огромни вази. Това ще придаде на ъгълчето в дома ви още по-впечатляващ външен тип.

Всички тези хрумвания ви подсигуряват прелестно преживяване с обичания човек и то за малко пари.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР