Обичате игрите за отгатване, а ние обичаме да подготвяме нови

...
Обичате игрите за отгатване, а ние обичаме да подготвяме нови
Коментари Харесай

Облича се странно от дете: Познайте звездата на детската снимка

Обичате игрите за отгатване, а ние обичаме да приготвяме нови загадки със фотоси за вас. Познавате ли чий детски албум извадихме този път?

Тази звезда елементарно може да бъде избрана като ексцентрична. Особено ранните ѝ фотоси просто удивляват въображението със своите странност и ефектност. И както виждаме, тази звезда обичала да се облича в странни неща и да прави физиономии от дете. Няма значение, в случай че нямате красива рокля – нужно е единствено малко въображение театралният ви костюм е подготвен! Трябва да се означи, че по-късно тази известна персона е излизала на аления килим в тоалети, направени от спонтанни и изцяло необикновени за модата материали.



Тя стартира кариерата си като певица, а през днешния ден дискографията ѝ към този момент включва повече от пет солови албума, както и записи с Тони Бенет. Сега я познаваме и като актриса и даже си е спечелила номинация за „ Оскар “.

И по този начин, какви са разновидностите ви? Още нямате хрумвания? Ще ви подскажем с още няколко обстоятелството, като ще хвърлят светлина върху мистерията.

Изпълнява песните си под псевдоним. Истинското ѝ име е Стефани.

Има италиански корени.

Прякорът ѝ е въодушевен от шлагера на „ Queen “.

Започва да композира първите си песни на 13 години.

Снимала се с Брадли Купър и даже им приписва спекулация.



Проверете в галерията дали сте на прав път:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР