Обичате да се грижите за дома си, но понякога след

...
Обичате да се грижите за дома си, но понякога след
Коментари Харесай

Идеи как да освежите дома си с няколко стъпки

Обичате да се грижите за дома си, само че от време на време след дълъг работен ден нямате време да свършите всичко, нали? Няма ужасно, случва се непрекъснато. За благополучие освежаването на жилищното ви пространство не е наложително да включва поправки, които прекатурват всекидневието ви с главата надолу. Ако не можете да отделите доста време, има някои елементарни способи да внесете нов живот в стаите и то без доста старания. Ето и някои хрумвания:

Закачете картина на стената

Поставянето на картина на стената е един от най-простите способи да изразите себе си и да освежите помещението. Много хора обаче позволяват грешката да я окачат прекомерно високо. Вместо това тя би трябвало да е на равнището на очите ви, с цел да не се постанова да надигате глава нагоре, с цел да я видите. Изберете мястото и заковете гвоздей на стената, който сте сигурни, че ще удържи картината. Ако не желаете да пробивате, може да употребявате и двойнолепящи ленти или лепила, като по този начин ще свършите работата още по-бързо.

Сложете пердета

Ако желаете да добавите грациозност към жилищното си пространство, помислете за слагането на пердета. Помислете какъв брой прохлада биха внесли да вземем за пример едни жълти завеси в тъмна и сива стая. Съобразете цвета им с интериора у вас, като може да изберете и възглавници за дивана в същия цвят.

Внесете ред в хаоса със стилни кутии за предпазване

Винаги ли наподобява, че в част от къщата ви е цялостен безпорядък, колкото и да се пробвате да подреждате? Независимо дали става въпрос за неразбория от детски играчки, остарели документи или непрестанно възходяща купчина списания, има метод да внесете ред. Купете си стилни кутии, плетени кошници или каквито желаете сходни предмети за предпазване, като съберете в тях движимостите, на които в никакъв случай не намирате място. Така хем ще са ви наоколо, хем домът ви ще е по-подреден.

Накарайте лампите в стаята да заблестят

Понякога мислим за осветителните тела чисто от практическа позиция като нещо належащо в всекидневието ни. Някои експерти обаче ги дефинират „ бижутата “ на вътрешните пространства, които са значим съставен елемент в дизайна на вашия дом. Поддържането им може да добави грациозност и жанр към стаята ви, който не сте забелязвали преди. Почистването от прахуляк е сигурен метод да озарите помещението единствено за няколко минути.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР