Обичате да четете книги и те са вашата страст, но

...
Обичате да четете книги и те са вашата страст, но
Коментари Харесай

Черният петък в Storytel ни връща страстта към книгите

Обичате да четете книги и те са вашата пристрастеност, само че някак си все не стигате до тях? Не сте единствени - все по-често срещан житейски сюжет е този, в който си купуваме купища книги и ги редим в библиотеката, заричайки се някой ден да ги прочетем... и този ден в никакъв случай не идва. Не тъй като не желаеме, а тъй като не ни остава време от задания, деца, бягане и някакви по-важни работи, които не търпят отсрочване и се повтарят ежедневно.

И тъкмо когато сме на път да си кажем, че към този момент май сме се отказали от четенето, срещаме другар, който ни споделя, че слуша последната книга на обичания си създател - и се сещаме, че към този момент от дълго време живеем в 21 век и книгите в действителност могат да бъдат слушани. 

Ако до момента не сте пробвали това преимущество на технологиите – аудиокнигите, то този Черен петък е съвършен мотив да започнете, тъй като Storytel идват с изкушаваща оферта, която не би трябвало да бъде изпускана. От 18 до 28 ноември всеки нов консуматор на платформата получава 50% отстъпка за двумесечен абонамент, което значи, че вместо 12.99лв. ще заплати единствено 6.50лв. на месец, с цел да слуша каквито книги си избере. А те изобщо не са малко!

В международен мащаб заглавията, които могат да бъдат слушани в Storytel, са над 500 000, а всеки ден българските консуматори могат да се допрян до нова и вълнуваща книга. Сред предложенията са типичен заглавия, детски книги, трилъри, престъпни, тийн литература и доста други посоки, в които всеки може да открие нещо за себе си.

Освен хиляди заглавия в аудио вид Storytel предлага още няколко преимущества – безвредна детска зона (тоест заглавия, които са единствено за детски уши), опция да сваляте книги и да си ги слушате офлайн, когато ви е комфортно, голям брой извънредни заглавия, както и такива, които са автентично наличие на Storytel и не на последно място – алтернатива да прекратите абонамента когато и да е.

Офертата е годна на уеб страницата на до 28 ноември, а измежду новите заглавия, които платформата пуска този месец, е класиката (защото сезонът подготвя човек да си седне на топло у дома, да си сипе чай и да си изслуша една класическа книга) или пък трилърът - него можете да си го слушате и до момента в който сте в утринното запушване.
 d
И още - “, с цел да разберете по какъв начин са зародили някои от най-значимите хрумвания на всички времена и всички тези концепции и теории, които са развили света до типа, в който се намира сега. Ако пък сте почитатели на изкуството и особено на Фрида Кало, то през декември Storytel ще ви изненадат повече от прелестно с истинския си аудиосериал (1.12), озвучен от Ана Пападопулу. Пак през декември излиза и класиката „ Зимата на нашето неодобрение “ от Джон Стайнбек, както и свръхпопулярната антиутопия „ Разказът на прислужницата “ от Маргарет Атууд.

Още доста заглавия предстоят да бъдат качени в платформата Storytel, а от през днешния ден всеки уплашен и забързан почитател на книгите и положителната литература може да се възползва от тяхната оферта за Черния петък и да си върне от дълго време забравеното благополучие на това да се потопи в сюжета на нова книга, освен това - и с двете си уши. Заслужава си!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР