Обичаният актьор Иван Ласкин бе специален гост в рубриката на

...
Обичаният актьор Иван Ласкин бе специален гост в рубриката на
Коментари Харесай

Иван Ласкин: Не ходя на театър. Там има едни и същи мутри

Обичаният артист Иван Ласкин бе специфичен посетител в рубриката на Никол Станкулова за звездни рожденици в ефира на " Нова телевизия ". Преди три дни той стана на 48 години.

На влизане в студиото тя му подари торта, която обаче Ласкин подмина. " Искам подарък, да не съм язовец медояд ", сподели той с усмивка.

" Понякога чествам, от време на време - не. Зависи от настроението, предходната година чествах, тази година - не ", разяснява артистът.

Той бе запитан и за половинката му Алекса Сърчаджиева, която е една от най-заетите в театралната колегия. " 7-8 министър председатели имаше, само че не съм ходил на нито една. Не ми се върви, толкоз стана вулгарен българския спектакъл. Едни и същи мутри - от сериала на сцената, от сцената в сериала ", сподели той.

Ласкин разкри и кои други две известни персони са родени на неговата дата. " Чък Норис и Осама бин Ладен. В коя възраст желая да се върна? Бих желал да съм на 83 години. Шегувам се. Искам да съм втора година в казармата. Там имам един забавен случай - избягах от пост, само че не поради жена, а заради кебапчета ", разкри артистът.

Той за пореден път атакува депутатите, за които сподели, че са създали народа на маймуни. " Те не ме засягат, не влизат през вратата на дома ми ", приключи запомненият с ролята на малчугана Васко Фотев от сериала " Васко да Гама от село Рупча ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР