Обичаната от всички Софи Маринова предприе сериозна крачка в промяната

...
Обичаната от всички Софи Маринова предприе сериозна крачка в промяната
Коментари Харесай

Шаш! Софи Маринова направи коренна промяна в живота си

Обичаната от всички Софи Маринова предприе сериозна крачка в смяната на своя външен тип. От години чалга дивата се появява с една и съща прическа – дълга права черна коса, която е нейна запазена марка. Още в първите дни на 2019-а обаче напълно импулсивно решила да предприеме нещо по въпроса.



Певицата, която трансферира 40-те преди 3 години, желае съществена смяна в живота си. Затова посетила най-близкия коафьор и се сбогувала с голямата си грива. Сега Софи е с модерното сега каре.

Нейният другар и сателит в живота Гринго я окуражил и харесал крайния резултат. „ Така ми харесваш повече ”, й подшушнал на уше.

Нейните фенове също я възприеха бързо с променената визия. „ А, то на Софи всячески й отива. Единствено не я възприемах като по-млад с русата и къса коса. Сега е неповторима, написа блиц. Софче, единствено някой злобар да се появи и аз ще се намеся, единствено да си разреши да написа нелепости за теб. Сигурно цяло Етрополе издържаш и те отново са недоволни ”, гласи коментар на почитателка на ромския славей.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР