Обичаната актриса Мартина Вачкова се пусна по розов бански в

...
Обичаната актриса Мартина Вачкова се пусна по розов бански в
Коментари Харесай

Марта Вачкова по розов бански

Обичаната актриса Мартина Вачкова се пусна по розов бански в нета.

Тя качи видео, на което показва по какъв начин плува, само че почитателите ѝ обърнаха повече внимание на модерния бански, с който любимката им се е накиприла.



От няколко дни Вачкова е на отмора в Сардиния, Италия, където се радва на слънчево време и ползотворна отмора. Тя качи и къси клипчета, от които излиза наяве, че е прекарала огромна част от времето си и на първокласна яхта.

„ Цветове, ухания, гледки - пияна съм от хубостта тук “, твърди Марта за видяното от нея досега в Сардиния. Тя дефинира това кътче на Ботуша като парадайса на Земята. Не излиза наяве обаче с кого е отпътувала актрисата ни на този воайяж. Едно е несъмнено - това не е Владо Пенев, защото той сега репетира в Народния.

Звездата от хитовия сериал на NOVA „ Откраднат живот “ започва подготовките със световноизвестния словашки режисьор Йерней Лоренци. Лоренци дойде у нас, с цел да сложи на Голяма сцена в Народния спектакъл спектакъла „ Орфей “, оповестиха от първата ни натрупа. Прочутият сценичен режисьор стартира първия стадий от подготовките, който ще продължи до 30 юни. Заедно с Лоренци в София е и екипът, който ще работи по реализацията на спектакъла - драматургът Матиц Старина, Бранко Хойник - сценограф, Белинда Радулович - дизайнер костюми, Бранко Розман - композитор, и Грегор Лущек - хореограф. Премиерата е планувана за началото на октомври, написа Телеграф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР