Обичаната актриса Катето Евро е от майките, които бдят над

...
Обичаната актриса Катето Евро е от майките, които бдят над
Коментари Харесай

Катето Евро откровено за сина си: Никога не критикувам Сашко! Трудно му е в кариерата, защото го приемат като връзкар

Обичаната актриса Катето Евро е от майките, които бдят над сина си като орлица, разбра HotArena.

Нейният наследник Александър Кадиев е огромната й горделивост. Тя признава, че в никакъв случай не се кара с него и постоянно се стреми да му споделя неща, с които да повдигне самочувствието му. Катего го гледа всяка заран по малкия екран.

„ Никога не го подлагам на критика, само че той ме пита – непрестанно ми звъни по време на рекамите и ме пита дали е било смешно или жалко. Винаги го лаская. Смятам, че една майка постоянно би трябвало да хвали детето си и да му споделя, че е супер. Да не му прави забележки “, безапелационна е актрисата.

По същия метод подхожда към 2-годишната си внучка, кръстена на нея. „ Само й споделям какъв брой е хубава и интелигентна, само че тя в реалност е такава. Посветила съм книгата си на нея и когато порасне и мен ме няма на този свят, да знае, че баба й е готвила хубаво. Искам и тя да бъде стопанка, да готви на мъжа и децата си “, с вяра споделя Катето, цитира „ Шоу “.

Според нея на Сашко му е доста мъчно в кариерата, защото е дете на прочут родител и множеството го одобряват като „ връзкар “ и в никакъв случай не правят оценка до дъно качествата му. Споделя, че любовта на сина й минава през стомаха. Всичко яде, само че не повтаря ядене – в случай че е ял през днешния ден нещо, на другия ден желае друго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР