Обичаната актриса и писателка Ваня Щерева притесни феновете след като

...
Обичаната актриса и писателка Ваня Щерева притесни феновете след като
Коментари Харесай

Ваня Щерева пострада при инцидент на пътя

Обичаната актриса и писателка Ваня Щерева тормози почитателите откакто разгласява фотография в обществените мрежи, на която ръката и е гипсирана. Причината – тя е претърпяла сериозен случай на трамвайните линии, до момента в който е карала колело и една от гумите е попаднала на релсата. Това показа самата Щерева в дълга обява, в която успокоява почитателите си, че ръката й не е счупена, а единствено навехната и като цяло е в положително здравословно положение след случая.

„ Когато караш по трамвайните релси, само че в един миг би трябвало да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също доста внимавах, само че то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях по какъв начин хвърча с главата надолу. Не, че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, само че преди този момент бях съумяла да омекотя удара, рискувайки ръката. “, описа тя за злополучната преживелица.

Въпреки претърпяното обаче, актрисата, типично за артистичния си манталитет, не не помни да огледа на обстановката и с възприятие за комизъм и да благодари на актьорското си образование за метода, по който е понесла удара със земята.

„ Много съм признателна на образованието ми в НАТФИЗ в тъкмо този миг - и най-много на проф. Сия Савинова, която ни научи по какъв начин да падаме в часовете по театрални придвижвания. Да наподобява като че ли се пребиваш, нали, да е като същинско, само че в действителност нищо да ти няма. Припомних си по какъв начин се правеше в секундите, в които падах. С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, единствено навехната, и гипсовата шина ще е единствено за седмица. Това е отговор на всички персонални известия, мъчно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички. Пазете се! Сега разбирам за какво природата ни е дала по две... две ръце, две очи, два крайници... тегаво е единствено с една. Бъдете цели, и в композиция по двама, по опция! “, написа още Щерева под фотографията, на която с изключение на гипсираната й ръка, виждаме и ожуленото й коляно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР