Обичан и мразен от милиони, но Христо Стоичков върши добрини.

...
Обичан и мразен от милиони, но Христо Стоичков върши добрини.
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Стоичков има дете в Перу

Обичан и ненавиждан от милиони, само че Христо Стоичков прави добрини. И без да ги обявява - както вършат хората с огромни сърца. През 2001-ва година най-успешният български футболист осиновява момче и дава вяра за по-добър живот.

Детето е от Перу, където живее и до през днешния ден, а българинът продължава все още да покрива огромна част от разноските на многочленното семейство.

Въпреки че в никакъв случай не е оповестявал обществено новината, запитан от локална медия, той удостоверява слуха.

" Стана посредством една организация в Испания, която се занимава с това и в която вземат участие доста някогашни и сегашни играчи на Барселона.

Момчето беше от доста оскъдно семейство. Когато в оня момент го видях, мощно се разчувствах. Не се поколебах нито за секунда да вляза в тази организация, с цел да оказа помощ на него и околните му - разкрива още футболният Христо.

Стоичков е обожаван от локалните, а около коментаторските си задължения в последните години постоянно посещаваше южноамериканската страна.

Запитан за сумата, която месечно отделя, той дава отговор: " Парите нямат значение. Мисля, че по-важното е да дадем нашата обич, тъй като... С какво можем да помогнем? Например да го поканим на отмора, да пътува по света, да се запознае с разнообразни култури и националности ".

Христо Стоичков несъмнено е мощно спорна фигура в визиите на доста хора.

Известен е със своя избухлив манталитет, изострен език и несклоняем темперамент. Каквото и да се приказва за него обаче, той е събитие, а тази му постъпка потвърждава огромното му сърце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР