Обичаме те. Имаме нужда от теб. Желаем те. Но какво

...
Обичаме те. Имаме нужда от теб. Желаем те. Но какво
Коментари Харесай

Нещата, които мъжете искат в една връзка

Обичаме те. Имаме потребност от теб. Желаем те. Но какво тъкмо търсим в една жена?

Едва ли ще ти го кажем гласно, не бихме го написали и надали ще си го сложим в профилите в обществените мрежи, а постоянно не бихме го обсъждали и между тях.

Да, множеството мъже нямат навика да приказват за желанията си. Но мога да ти кажа от персонален опит, че множеството (а най-вероятно всички) мъже желаят от теб следните неща:

1. Добрината ти

Светът може да е нечовечен и неправдив. Работата ни е тежка, а сътрудниците ни постоянно са наши съперници. Постоянно сме подложени на съпоставения от околните ни. Затова желаеме по-малко неоправдателни погледи и повече амнистия и схващане от дамата до нас.

2. Щастието ти

Казвай ни, че си щастлива. Показвай ни го. Искаме да бъдем до теб, когато си щастлива. Разбира се, ще те подкрепим и в тежките моменти, само че желаеме и твоите щастливи моменти и да знаем, че за някои от тях сме виновни ние. Твоето благополучие е заразно.

3. Твоята благодарност

Следващия път, когато създадем нещо вярно, покажи ни, че го оценяваш. Кажи ни по какъв начин се чувстваш, какво ти е харесало. Позволи ни да разберем, че си признателна, че сме в живота ти и обичаш нашата компания.

4. Твоето утвърждение

Не обичаме да си го признаваме, само че постоянно виждаме, че като че ли не одобряваш какво вършим, по какъв начин се държим или изобщо по какъв начин живеем. Обаче в моментите, когато одобряваш решенията и постъпките ни, кажи ни го. Кажи ни, че си горда с нас.

5. Твоят досег

Имаме потребност от твоя досег, от милувките и целувките ти. Интимността е значима за нас, може би даже прекомерно значима. Когато ни допират, ние се усещаме обичани. Когато си великодушна на милувки, това ни праща на седмото небе.

6. Твоята пристрастеност

Искаме да ни искаш, да ни желаеш, да ни казваш какъв брой те привличаме. Изразявай пристрастеността си.

7. Твоята мощ и поддръжка

Имаме най-силна потребност от теб, когато сме изправени пред компликации. Може би няма да ти го кажем, само че имаме потребност от твоята мощ. Имаме потребност от някого, който ще ни даде баланс и поддръжка, който ще ни насърчи. Кажи ни, че ще бъдеш до нас, когато прекосяваме през житейските трудности. Може да не приказваме за това, само че бъди до нас, когато имаме потребност.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР