Обичаме Михаил Билалов във всичките му роли и в киното,

...
Обичаме Михаил Билалов във всичките му роли и в киното,
Коментари Харесай

Когато Михаил Билалов ни учи Как се пише

Обичаме Михаил Билалов във всичките му функции и в киното, и в театъра. А в този момент артистът за следващ път съумя да завоюва благосклонностите ни, появявайки се в нова рекалама с комичен апел към подрастващите да бъдат грамотни.

" Под прикритие " се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев още веднъж в деяние

Във видеото на " Как се написа " той не скрива изумлението си, че синът му е написал изречение с четири правописни неточности. Клипът подканя учениците да упражняват своя правопис, преди да се явят на наложителната матура по Български език и литература на 17 май.

Именно във връзка матурите платформата " Как се написа " започва своята акция за просветеност измежду учениците от 12 клас под надпис " Животът няма " аУтокорект ". Помагалото е налично и в една от най-актуалните измежду младежите обществена мрежа - Threads. Там се разгласяват тестови въпроси, съобразени напълно с формата на държавния зрелостен изпит по Български език и литература.

" Дните до матурата стават все по-малко, а залогът - все по-голям. Затова на помощ ни идва някой с по-сериозен престиж от нашия. Той насочва предложение, на което зрелостниците не могат да откажат ", с усмивка споделят от платформата в обществените мрежи.

" Как се написа " в действителност вършат продължение на акцията си, ориентирана съответно към зрелостниците. Причината за нея е фактът, че всеки пети български зрелостник не знае по какъв начин се написа думата " зрелостник ". Вече се появиха и билбордове с този текст, който напълно ясно демонстрира какъв брой огромен проблем има в страната ни.

Коя е българската дума на 2021 година

Според " Как се написа "

За страдание тази реклама няма да я забележим в нито една национална телевизия, защото от " Как се написа " нямат нужните средства, с цел да си разрешат това рекламно време по малкия екран.

За сметка на това обаче всеки ден виждаме толкоз доста хазартни реклами и то на десетки известни персони. Въпреки митингите на разнообразни цивилен организации, хазартът продължава да се популяризира у нас като топъл самун. В началото на април новото предложение за възбрана на директната и непряка реклама на хазарт не съумя да пробие в Народното събрание. Припомняме, че при започване на годината по тематиката за хазарта избухна скандал.

Разбра се, че са прокарани промени в Закона за
хазарта посредством преходните и заключителните разпореждания на Закона за държавния бюджет за 2024 година, с които на процедура са понижили таксите за образуване на хазартни офлайн игри и това е довело до взрив на пунктовете за залагане.

Не бива да забравяме, че хазартната взаимозависимост е интернационално прието болестно положение. То наподобява на пристрастеността към алкохола и опиатите да вземем за пример. Напълно завладява мозъка и свободното време и може да провали живота на индивида и неговите близки. Веднъж изгубил пари, той залага все по-големи суми, с цел да си ги върне.
 Симеон Попов - 12-годишното момче от Петрич, което написа автобиография на британски
На 12 година си и пишеш книга, само че си българин и получаваш доста рецензии

С какво The Book Of Me подразни мнозина

Или пък в случай че е спечелил, се надява това още веднъж да стане. Такива хора подценяват изцяло ученето и работата си и скапват връзките си със фамилията и приятелите. Може да изхарчат всичките си пари, да взимат заеми, даже да крадат и да заложат дома си, с цел да имат пари за
залагане. И въпреки всички са сме наясно какъв брой рискова може да бъде хазартната взаимозависимост, не престават да ни го популяризират всекидневно.

Хубаво е, че понякога можем да надигнем глави, с цел да гледаме някоя смислена реклама, която пък ни учи по какъв начин да пишем грамотно. Какво по-хубаво от това?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР