Обичаме, когато животът ни предоставя малко здравословна конкуренция, а се

...
Обичаме, когато животът ни предоставя малко здравословна конкуренция, а се
Коментари Харесай

Наздраве за кралството! Кейт и Уилям подпийнали и щастливи в интересно състезание

Обичаме, когато животът ни дава малко здравословна конкуренция, а се оказва, че принцът и прицесата на Уелс са същите като нас! Двамата несъмнено обичат да се състезават между тях и да си бъдат конкуренция.

Кралската двойка се включи в нетипично за тях съревнование - по правене на коктейли. Това се случи по време на визитата им в Северна Ирландия, където наред с другите си задължения, Кейт и Уилям посетиха локален бар.
                             

Следващият кандидат за трона на Англия и брачната половинка му кръстосаха шпаги в съревнование по най-бързо правене на коктейли. Принц Уилям се оказа спечелилият, само че най-после и двамата отпиха сладко от чашите си, с цел да ревизират какво са сътворили.

Кейт и Уилям даже разгласиха видео от събитието в формалния си Twitter акаунт, която озлаглавиха: " Кой се оправи по-добре? "

Who did it better?
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal)
Феновете на кралското семейство се зарадваха на занимателния клип, който демонстрира кралската двойка в по-различна, безгрижна и закачлива светлина.

 кейт мидълтън принц уилям iStock

За Кейт и Уилям се знае, че понякога обичат да отскачат до локалните пъбове за малко време единствено за тях двамата.

Вижте в галерията още от занимателните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия:
 Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР